Samarbejdspartnere

Nedenfor ser du et udpluk af vores samarbejdspartnere 

Samarbejdspartnere

Bangs Hønniker

Bangs Hønniker har været en uvurderlig hjælp gennem hele processen. Lige fra valg af foderautomater til rådgivning om race.

Deres mange års erfaring med opdræt og slagtning har sikret en rolig og gnidningsfri proces og vi glæder os over at de har været leveringsdygtige med gode kyllinger, samt kan hjælpe os med slagtningen af dem når de har nået den ønskede størrelse.

Krenkerup Bryggeri

Vi ønsker at når man køber en lækker gourmetkylling hos os så skal man også have mulighed for at få en fantastisk gourmetøl med i kurven.

Derfor har vi lavet et samarbejde med Krenkerup Gods, som laver de lækreste øl på egen maltbyg og med fokus på rig smag.

Vores egne favoritter er Guldøllen og Doppel”bocken” (som kyllingerne siger), men de smager alle fantastisk, så prøv jer frem og find jeres egne favoritter.

Restaurant à terre

Den lækre gourmetrestaurant på Tordenskjoldsgade i København tager både mod vores asparges, kartofler og gulerødder, men nu prøver de også vores skovkyllinger af med stort velbehag.

Her tilbereder den sublime chefkok og medejer, Yves Le Lay, de lækreste retter til servering i den fantastiske restaurant med ganske få siddepladser, hvor de topmotiverede tjenere engageret fortæller om retterne og råvarerne som Yves nøjsomt har udvalgt – lige i Svinningegårdens ånd.

Vil du også være vores samarbejdspartner, så kontakt os nedenfor.

Kontakt os